گیربکس

Wiki Article

سرعت و راندمان: سرعت و راندمان مورد نیاز گیربکس نیز باید در نظر گرفته شود. برای کاربردهای پرسرعت مانند نوار نقاله یا توربین ها، گیربکس حلزونی به دلیل کارایی و توانایی رسیدگی به سرعت های بالا اغلب بهترین انتخاب است.

گیربکس‌های ترکیبی، از هر دو نمونه محور موازی و زاویه‌دار برخوردارند و امکان انتقال نیرو در چند جهت مختلف را فراهم می‌کنند. این گیربکس‌ها معمولاً در سیستم‌های پیچیده و ماشین‌آلات چندمنظوره مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گستره‌ای به وسعت کل صنعت شامل برق و الکترونیک، ماشین سازی و اتوماسیون، رباتیک و آزمایشگاه ها، پرینتر های سه بعدی، دستگاه های ماشینکاری و تمام صنعت مهندسی برق و مکانیک کشور توسعه یافته با ❤️ توسط پارتینه

گیربکس های مورب می توانند طیف وسیعی از سرعت ها و گشتاورها را تحمل کنند و آنها را برای بسیاری از کاربردهای صنعتی همه کاره می کند.

نوع گیربکس صنعتی: انواع گیربکس صنعتی، قیمت‌های متفاوتی دارند. برای مثال، قیمت گیربکس صنعتی خورشیدی، بیشتر از دیگر انواع گیربکس صنعتی است چون برای ساخت آن، به قطعات بیشتری نیاز است.

برخی از مهم‌ترین استانداردهای مرتبط با گیربکس‌های صنعتی عبارتند از:

گیربکس‌های هلیکال از چرخ دنده‌های مارپیچی یا هلیکال برخوردارند که به دلیل زاویه خاصی که دارند، عملکرد نرم‌تر و بی‌صداتری نسبت به چرخ دنده‌های ساده ارائه می‌کنند. گیربکس‌های هلیکال به طور ویژه در سرعت‌های بالا کاربرد دارند.

دوام و کارایی ادامه نوشته آنها آنها را برای صنایعی مانند هوافضا، خودروسازی و ماشین آلات سنگین مناسب می کند.

فلکه هرزگرد در آسانسور

استحکام روانکار را اندازه گیری کنید و نشتی یا روغن ریزی در سیل شفت را بررسی کنید. نشت روغن نشان می‌دهد که آب بندی ها ممکن است خوب عمل نکنند و نیاز به تعویض داشته باشند.

درواقع گیربکس‌های محور موازی به طور معمول دارای چرخ دنده‌های ساده یا مارپیچ هستند که باعث کاهش نویز و ارتعاشات می‌شوند. این نوع گیربکس‌ها در صنایعی مانند خطوط تولید و تجهیزات سنگین، کاربرد عمده‌ای دارند.

در صنعت خودرو ، از گیربکس های رک و پینیون در سیستم های فرمان استفاده می شود تا ورودی چرخشی راننده را به حرکت خطی مورد نیاز برای چرخاندن چرخ ها تبدیل کند.

مکانیزم کاهش یا افزایش دور بصورت دستی بوده و از طریق باز و بسته کردن پیچی که در بالای بدنه گیربکس دور متغیر تعبیه شده است، امکان پذیر می‌گردد.

گیربکس‌های صنعتی یکی از اجزای حیاتی در ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی هستند و وظیفه انتقال و کنترل قدرت را بر عهده دارند. این گیربکس‌ها با توجه به ویژگی‌هایی مانند نوع چرخ دنده، محور و مکانیزم عملکرد، به دسته‌های مختلفی تقسیم بندی می شوند. در این شرایط انتخاب گیربکس صنعتی مناسب برای هر کاربرد باید با توجه به ویژگی‌های مورد نیاز انجام شود تا بدین ترتیب بتوان از مزایایی مانند بهبود کارایی سیستم و کاهش هزینه‌های نگهداری، بهره برد.

Report this wiki page